O casă din Sectorul 5 surprinde, în mod plăcut, bucureștenii, cu decorațiunile sale

O casă de pe strada Ofrandei din Sectorul 5 a captat atenția utilizatorilor de internet. Un trecător a fotografiat decorațiunile „unice” ale casei și le-a postat pe pagina de Facebook „Scară, frumos”. Imaginile arată ornamente interesante, diferite față de cele de la alte case. Printre aceste decorațiuni se numără un ornament asemănător cu „Coloana Infinitului” din Târgu Jiu, având în vârf un glob pământesc și chiar un OZN în vârf. La baza ornamentului se află două statuete de vulturi care stau de pază. De asemenea, pe decorațiune este scris cu litere mari, albastre: „OZENE, COLOANA CERULUI, TERRA!”.

Casa are și o altă decorațiune pe acoperiș, un avion care pare că vrea să decoleze. Însă cel mai impresionant ornament este Lupul dacic! Acesta este amplasat în vârful cel mai înalt al acoperișului. O internaută a făcut o conexiune între lup și OZN și a scris în mod ironic:

Lupul dacic confirmă că primii extratereștri erau daci”, G. M.

Postarea trecătoarei care a fotografiat decorațiunile a adunat sute de reacții de la utilizatorii de internet. Unul dintre ei a întrebat unde se află casa și a afirmat că trebuie să o vadă personal.

Unde? Trebuie văzută personal!”- a zis E. G. I.

Un alt utilizator de internet a sugerat că această casă ar putea fi transformată în muzeu:

Ar putea fi muzeu, a zis A. O. B.

Locuitorii din București au postat câteva comentarii amuzante, dar în același timp drăguțe, referitoare la modul în care această casă este decorată:

  • „Plecat de acasă” – A. M. D.
  • „Ceva deosebit.” – B. R.
  • „Terra (pământ românesc) ?” – G. M.
  • „Le are pe toate.” – A. O. B.
Citeste si...  Clădirile cu risc seismic din Capitală nu sunt deloc puține

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img