O autoutilitară încărcată cu poduse folosite la marcajul rutier a explodat, în Vâlcea. Două persoane, la spital

Două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, marţi, după ce o autoutilitară încărcată cu poduse folosite la marcajul rutier a explodat, în orașul Horezu din Vâlcea. Explozia a fost urmată de un incendiu.

Potrivit ISU Vâlcea, forțe din cadrul Punctului de Lucru Horezu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SAJ s-au deplasat de urgență la locul indicat.

La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta la compartimentul motor al autoutilitarei.

Incendiul a fost lichidat la scurt timp de la sosirea pompierilor militari.

blank

Două persoane au ajuns la spital cu arsuri la mâini, la picioare şi la faţă.

„Explozia s-a produs la un recipient încărcat cu circa 50 litri diluant și se pare că a fost inițiată de o supraîncălzire a compresorului din dotarea autospecialei. Cele doua butelii cu oxigen aflate în autoutilitară au ramas intacte.

Au fost 3 persoane implicate și, din păcate, doua victime au fost transportate la CPU Horezu si prezinta TCC, răni la membrele inferioare, epistaxis si arsuri ușoare la nivelul feței si membrelor superioare. Cea de-a treia persoană a fost evaluată și a refuzat transportul la spital”, transmite ISU Vâlcea.

În urma incidentului, poliţiştii au deschis o anchetă.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că cele sesizate se confirmă, incendiul fiind stins în cel mai scurt timp de pompieri.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în timp ce se afla pe o stradă din orașul Horezu, o autoutilitară care efectua lucrări de trasare a marcajului rutier, ar fi luat foc, iar 2 persoane, care se aflau lângă autovehicul, au fost rănite.

Citeste si...  Peste şapte ani de închisoare pentru un bărbat din Olt care şi-a bătut tatăl imobilizat la pat şi l-a tăiat în zona gâtului

Este vorba de un bărbat de 50 de ani, din localitatea Bujoreni și unul de 48 de ani, cetățean grec.

Cele 2 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, precizează IPJ Vâlcea.

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img