Numărul de angajați care dau în judecată Twitter crește zilnic, spune un avocat (BBC)

Numărul angajaților concediați de la Twitter care lansează acțiuni în justiție împotriva companiei “crește zilnic”, potrivit unui avocat care îi reprezintă pe unii dintre ei, informează BBC.
Lisa Bloom a declarat pentru BBC că a preluat deja cazurile a aproximativ 100 de foști angajați, dar numărul acestora este în creștere.
Unul dintre clienții ei, Amir Shevat, a declarat pentru BBC că șeful Twitter, Elon Musk, a “eșuat” în conducerea firmei.
Twitter nu a răspuns solicitării BBC de a face comentarii.
Într-un interviu acordat programului Tech Tent al BBC World Service, Shevat a amintit perioada turbulentă de la Twitter după ce Musk a trecut la preluarea sa, pnetru 44 de miliarde de dolari (39,3 miliarde de lire sterline), în noiembrie.
Shevat a fost șeful de produs pentru platforma pentru dezvoltatori Twitter, fiind responsabil de aproximativ 150 de angajați.
El a spus că aproape întreaga sa echipă a fost concediată în decursul unei nopți.
“Am primit un e-mail în care ni se spunea că a avut loc un fel de restructurare, iar apoi s-a întâmplat că, în timp ce comunicam cu echipa mea, unul după altul îmi spuneau că li s-a “bricked” computerul”, a spus el.
“Bricked este procesul de transformare a unui computer în ceva care seamănă mai mult cu o cărămidă – deci nu te poți conecta, nu poți face nimic cu acel computer”, a menționat fostul angajat.
El a adăugat: “A fost o experiență foarte, foarte grea, care i-a lăsat pe mulți dintre ingineri, care țineau foarte mult la companie, foarte descurajați.”
 

Citeste si...  Producătorul de vehicule electrice Tesla va construi o nouă fabrică în Mexic, spune președintele țării

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img