Nu e teatru! Un actor român, împușcat pe scenă de un coleg

Actorul Răzvan Amitroaei a fost împușcat, de unul din colegii lui, în timp ce se afla pe scena Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani.

Incidentul a avut loc în timp ce actorii botoșăneni repetau spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”. La una dintre scene s-a folosit un pistol cu aer comprimat.

Conform primelor informații legate de caz, Marius Rogojinschi l-a împușcat accidental în ochi pe actorul Răzvan Amitroaei. Actorul rănit a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”.

„Pacientul prezenta un traumatism de glob ocular minor și o congestie conjunctivală în urma unui eveniment nefericit. A fost consultat în Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior de medicul oftalmolog. A plecat la domiciliu cu recomandări, printre care o reevaluare oftalmologică luni.”, a precizat Monica Adăscăliței, manager Spitalul Județean „Mavromati”.

Poliția a anunțat că se fac cercetări în acest caz.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiţii pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce priveşte regimul armelor şi muniţiilor”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Articolul Nu e teatru! Un actor român, împușcat pe scenă de un coleg apare prima dată în Money.

Citeste si...  Barca răsturnată în Mureș nu era înmatriculată, conducătorul era beat și nu avea permis

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img