Noua Dacia Duster va fi disponibilă în România la un preţ de pornire de 18.800 euro

Noua Dacia Duster va fi disponibilă în România la un preţ de pornire de 18.800 euro. Dacia Duster 2024 va putea fi comandată începând din prima săptămână a lunii martie, primele livrări către clienţi fiind prevăzute pentru sfârşitul celui de-al doilea trimestru al anului în curs.

 

”Primii 200 de clienţi vor putea rezerva noul Duster, în versiunea de echipare Extreme, începând chiar din data de 4 ianuarie. Lansat în 2010, reînnoit pentru prima oară în 2017, Duster s-a impus prin modul atipic de abordare a segmentului SUV. Încă din primul an de comercializare, Duster s-a aflat constant în fruntea clasamentului celor mai vândute modele SUV de pe piaţa din România, indiferent de segment. Noul Duster va putea fi comandat începând din prima săptămână a lunii martie, primele livrări către clienţi fiind prevăzute pentru sfârşitul celui de-al doilea trimestru al anului în curs”, anunţă Dacia.

Preţul noului Duster va începe de la 18.800 euro, cu TVA inclusă.

Noua gamă Duster este construită pe trei nivele de echipare: Essential, Expression şi un nivel superior, cu două variante distincte, disponibile la acelaşi preţ. Duster Extreme este ideal pentru pasionaţii de activităţi în aer liber în căutare de un vehicul robust şi practic. Duster Journey este potrivit pentru clienţii care preferă eleganţa discretă, confortul şi tehnologia ingenioasă. Paleta de culori a fost extinsă odată cu apariţia nuanţei Sandstone Beige (finisaj metalic). Alte şase culori sunt, de asemenea, disponibile: Lichen Kaki, Cedar Green, Terracotta Brown, Schiste Grey, Pearl Black sau Artic White.

Citeste si...  Ţările UE au distrus vaccinuri COVID în valoare de 4 miliarde de euro

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img