NextUp Solutions a încheiat 2022 cu afaceri în creștere față de anul anterior

NextUp Solutions, companie de soluții software pentru business, a înregistrat în 2022 o creștere a cifrei de afaceri cu 50% față de anul anterior.

În 2022, cea mai mare creștere a cererii a înregistrat-o soluția ERP, o creștere de 50%, urmată de funcționalitățile legate de SAF-T, softul de salarizare și dezvoltări personalizate.

Comparativ cu 2021, anul trecut un efect considerabil asupra creșterii cifrei de afaceri au avut-o soluțiile de raportare SAF-T și e-Factura, NextUp Solutions fiind printre puținele companii de software care dezvoltă acest tip de soluții pentru automatizarea raportărilor către ANAF.

De asemenea, compania a înregistrat o creștere de 10% a numărului de clienți, la un total de peste 5.500. Cei mai mulți clienți provin din retail, ecommerce, producție și servicii.

Totodată, compania a investit peste 500.0000 euro în dezvoltarea de noi tehnologii, în marketing și în consolidarea și extinderea echipei. Cea mai mare parte a investițiilor a fost dedicată dezvoltării de soluții software.

Citeste si...  Mediul de afaceri în 2022: +8% mai multe insolvențe, +15% mai multe dizolvări sau radieri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img