Nemții de la Rehau Window Solutions anunță inaugurarea Centrului Logistic de la Cisnădie, în urma unei investiții de 10 milioane euro

RehauWindow Solutions, producător german de soluţii pentru ferestre, instalaţii şi mobilă, anunță că a inaugurat Centrul Logistic de la Cisnădie, județul Sibiu, în urma unei investiții de 10 milioane euro, fiind create 63 noi locuri de muncă, potrivit unui comunicat de presă al companiei.
Potrivit companiei, Centrul Logistic de la Cisnădie va ajuta Rehau Window Solutions să deservească mai ușor piața regională și clienții, oferind servicii la o calitate superioară mult mai rapid, grație apropierii de drumurile europene.
Compania transmite că produsele Rehau vor pleca din Sibiu în toată România, cât și către țările est-europene din proximitate – Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia.
„Investiția de la Cisnădie reprezintă încă un pas făcut de divizia Window Solutions în direcția creșterii competitivității și capacității de deservire a pieței locale, dar și pentru urmărirea strategiei REHAU Window Solutions de extindere globală și apropiere de partenerii și clienții din regiune. Mai mult decât atât, Centrul Logistic din județul Sibiu ne deschide calea spre a deveni un furnizor de sisteme, construind un întreg ecosistem în jurul ferestrelor și serviciilor, fiind un pas important în îndeplinierea obiectivelor strategice ale REHAU”, a declarat Carsten Heuer, CEO Rehau Window Solutions.
Potrivit comunicatului, Centrul Logistic are o suprafață de 52.900 de metri care acomodează un depozit modern și o linie de înfoliere pentru divizia de ferestre și uși, ceea ce pune România pe harta fabricilor Rehau la nivel internațional.

Citeste si...  Compania românească de mobilitate Autonom își accelerează electrificarea flotei și cumpără 200 de mașini electrice

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img