Native Teams, furnizorul de servicii de plăți și de salarizare la nivel global, se lansează în România

Native Teams, furnizor de servicii plăți și de salarizare, prezent în peste 55 de țări la nivel global, anunță lansarea în România, potrivit unui comunicat de presă.
Compania transmite că își extinde operațiunile în România, una dintre cele mai atractive țări pentru munca la distanță, devenind una dintre cele peste 55 de țări în care operează la nivel global. Obiectivul său principal este acela de a revoluționa modul în care angajatorii percep munca la distanță și colaborările de tip liber-profesionist.
„Operațiunile din România se vor derula sub coordonarea Alinei Ștefan, numită Country Director pentru piața românească, care va avea la dispoziție o echipă locală de experți și suportul profesionist și total al echipei internaționale a companiei. Alături de Alina, Native Teams l-a recrutat pe Cosmin Fotache în calitate de Business Development Manager (BDM) pentru România. Alina și Cosmin vor colabora pentru a pune în aplicare viziunea strategică Native Teams și pentru a poziționa România ca un hub central în regiune”, potrivit comunicatului de presă.
Native Teams este o platformă globală specializată în furnizarea de soluții simplificate de plată a muncii, de angajare și de gestionare a taxelor și impozitelor pentru freelanceri, lucrători la distanță și angajatorii acestora. Compania este dedicată transformării spațiului de lucru global, oferind o soluție integrată de gestionare a resurselor umane remote, prin care asigură conformitatea și eficiența în peste 55 țări.

Citeste si...  Băncile italiene au pierdut până la 9,5 miliarde euro din capitalizarea lor pe piață, după anunțul de taxare pe profiturile suplimentare

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img