Moș Crăciun ar putea fi oltean sau ardelean? În seara aceasta, Craiova și Sibiu deschid primele târguri de Crăciun

Primele târguri de Crăciun din acest an se deschid la Craiova și Sibiu în seara aceasta, 17 noiembrie 2023. Vizitatorii sunt așteptați în număr cât mai mare, pentru a participa la aprinderea luminilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Târgul de Crăciun din Craiova este deschis în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024.

blank
blank
blank

„În Piața Mihai Viteazul totul va fi ca în povestea Crăiasa Zăpezii: lumină rece, boltă cu nori si păsări, castel de vis, oglinda imensă și cioburi, patinoar, căsuțe în culorile zăpezii și chiar Crăiasa Zăpezii, care este Alice cu alte haine și baghetă magică. Moș Crăciun va veni în Piața Buzești unde va fi o explozie de lumină caldă și ornamente cum nu s-au mai văzut niciodată în România”, a declarat primarul orașului Lia Olguța Vasilescu.

Târgul de Crăciun din Sibiu este deschis în aceeași perioada ca cel de la Craiova, 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024.

blank
blank
blank
blank

Printre atracțiile de anul acesta se numără impresionantele proiecții vor transforma fiecare clădire din Piața Mare într-o operă de artă în mișcare, în fiecare seară.

Vizitatorii se pot bucura de atracții precum: patinoar, carusel, roata panoramică, Atelierul lui Moș Crăciun și Bradul imens, atent împodobit pentru această perioadă.

„Târgul de Crăciun de la Sibiu revine în Piaţa Mare începând cu 17 noiembrie 2023. Peste 110 expozanți îi întâmpină pe sibieni şi pe turişti cu numeroase produse, de la cadouri extrem de variate până la cele mai delicioase mâncăruri şi băuturi de sezon.

Dintre aceștia, mai mult de o treime sunt la prima prezență în cadrul acestui eveniment. O noutate a ediţiei din acest an a Târgului de Crăciun o constituie extindere acestuia în curtea Palatului Brukenthal.

Citeste si...  Zeci de stații de încărcare pentru mașinile electrice vor fi montate în Sectorul 4, promite primarul Daniel Băluță

Această nouă locație este gândită ca o alternativă la forfota publicului din Piaţa Mare. Aici, vizitatorii vor întâlni expozanți cu articole hand-made deosebite, patiserii din Sibiu şi Cluj-Napoca, un bar operat de către barmani experimentați, dar și multe surprize culinare”, a anunțat Primăria Sibiu.

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img