Momentul în care un M2 Bradley IFV ucrainean spulberă un tanc rusesc T-90M de 4.500.000 $

Momentul în care un M2 Bradley IFV ucrainean spulberă un tanc rusesc T-90M de 4.500.000 $. Cel mai puternic vehicul de luptă de infanterie, nu doar în război, ci în orice armată de oriunde, este Bradley, fabricat de SUA, iar rușii au simțit asta pe pielea lor.

Imagini incredibile au fost distribuite de Ministerul Apărării din Ucraina în care se vede cum două vehicule blindate americane controlate de forțele ucrainene M2 Bradley se află într-o lupta în câmp deschis cu un tanc rusesc T-90M.

Momentul în care un M2 Bradley IFV ucrainean spulberă un tanc rusesc T-90M de 4.500.000 $
Vehiculul de luptă al infanteriei M-2 Bradley, fabricat în SUA, nu este un tanc, iar pe hârtie, T-90M rusesc ar fi trebuit să fie mai mult decât un adversar chiar și pentru două vehicule blindate Bradley, însă realitatea din teren este cu totul alta.

T-90M este tancul de top al Rusiei și Moscova a declarat că este cel mai bun din lume, impenetrabil la aproape orice amenințare de pe câmpul de luptă. Dovezile dovedesc contrariul.

În înregistrarea video, filmată pe frontul din apropierea orașului Avdiivka, oraș aflat în pericol, T-90 trage primul foc, dar ratează.

Cei doi Bradley ucraineni nu pierd timpul și profită de eroare, profitând la maximum de manevrabilitatea ridicată a vehiculelor și de puterea de foc devastatoare.

T-90 este echipat cu un tun puternic de 125 mm cu țeavă lisă, dar poate trage doar șapte sau opt obuze pe minut.

Fiecare glonț din tunul de 25 mm al lui Bradley este mult mai puțin puternic, și poate trage 200 de focuri pe minut, ale căror efecte pot fi văzute în videoclip.

Citeste si...  Casa Albă: Retragerea trupelor ucrainene din Avdiivka, dovadă a „costului inacţiunii“ Congresului

Un Bradley trage focuri de armă în timp ce se deplasează, iar celălalt se deplasează în direcția opusă și trage când primul a terminat. Imaginile au fost filmate și de la sol și din aer de forțele ucrainene.

În cele din urmă tancul rusesc T-90M este distrus și turela îi explodează spectaculos.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img