Modelul tău Toyota la o căutare distanță pe cautimasina.ro

Toyota este una dintre cele mai cunoscute mărci japoneze constructoare de mașini. Primul model a fost creat în în 1935 și s-a numit Toyota Model AA.

În perioada 1947-1960, Toyota a vândut automobile din clasa mică sub denumirea de Toyopet.

Modelele create de Toyota au atras imediat atenția întregii lumi datorită tehnologiilor încorporate, a consumului redus de combustibil dar și a inovațiilor constante în zona de vehicule hibride.

Toyota a introdus noi tehnologii, incluzând unul dintre primele vehicule hibrid-benzină electrice produse în masă, Prius, care este printre puținele mașini care au un consum urban mai scăzut decât nivelul consumului extra-urban. Sistemul avansat de orientare a parcării (parcare automată), cutia de viteză automată controlată electronic cu butoane pentru schimbarea puterii și a economiei și o transmisie automată cu opt trepte sunt tehnologii aplicate de Toyota.

De asemenea, Toyota și automobilele Lexus și Scion produse de Toyota se clasează în mod constant în topul anumitor sondaje de calitate și fiabilitate.

Dacă ești în căutarea unei mașini de oraș, cu dimensiuni mici și cu un consum cu adevărat avantajos sau dimpotrivă vrei un SUV fiabil sau o mașină hibrid, caută unul dintre modelele Toyota disponibile spre vânzare pe cautimasina.ro. Fie că alegi categoria de mașini noi, fie că te interesează mașinile second hand, pe cautimasina.ro cu siguranță vei găsi modelul care să îți îndeplinească toate necesitățile.

Iată ce modele Toyota găsești pe cautimasina.ro: Auris, Avensis, Aygo, C-hr, Camry, Celica, Corolla, Fj, Gt86, Highlander, Hilux, Iq, Land Cruiser, Mr2, Previa, Prius, Rav-4, Supra, Tacoma, Tundra, Verso, Yaris.

Cum găsești modelul de Toyota potrivit pentru tine pe cautimasina.ro?

Citeste si...  Mercedes-Benz va deschide o nouă fabrică în România pentru motoare electrice

În primul rând, accesează secțiunea Caută din site. Bifează ce model de la Toyota te interesează sau descoperă-le pe toate. Completează an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului și cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare Toyota disponibile în acel moment pe piața din România.

Pentru fiecare anunț pe care îl vei găsi pe cautimasina.ro, pe lângă descrierea tehnică a mașinii, vei putea afla și istoricul acesteia și vei putea analiza prețul, deprecierea și kilometrajul.

Pentru a fi convins că anunțul găsit sau modelul care te interesează este cel mai bun pentru tine, algoritmii noștri te ajută să vezi și ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Poți afla de asemenea informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vei cumpăra cu adevărat mașina care este potrivită pentru tine.

Tu ce model de la Toyota cauți azi pe platforma cautimasina.ro?

Cautimasina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole

spot_img