Modelul tău Opel preferat este pe cautimasina.ro

Fondată în 1862 de către Adam Opel, compania Opel este o fabrica producătoare de vehicule din Germania cu sediul in Russelsheim.

Inițial compania producea mașini de cusut, iar din 1886 a început să producă biciclete. După moartea lui Adam Opel, afacerea a fost preluată de către soția acestuia și de doi dintre fii săi. În anul 1898, aceștia au realizat un parteneriat cu Frederich Lutzmann, ce a dus la realizarea primului model Opel.

Începând cu anul 1899 compania a început să producă automobile. Primul model a fost denumit „Opel Patent Motor Car, System Lutzmann”. In 1902 este finalizat primul model construit integral de Opel, cu un motor nou  de 10/12 CP, cu doi cilindri.

De atunci, Opel a creat mașini care au fost rapid adoptate de publicul larg, dar a a adus și o serie de îmbunătățiri pentru întreaga lume a automobilelor.

În 1995 toate vehiculele de pasageri Opel sunt echipate cu airbaguri pentru locurile din față. Odată cu lansarea modelului Vectra B, compania bifează încă o premieră: sistemul de eliberare a pedalei și airbagul hybrid.

Cu o tradiție de 159 de ani, Opel a inovat constant și și-a confirmat valorile cu care a pornit la drum: inginerie și precizie germană, design captivant și inovații cu aplicabilitate în viața cotidiană.

În România, Opel este una dintre cele mai întâlnite mărci, datorită costurilor relativ mici de întreținere, dar și a fiabilității motoarelor.

Mașini perfecte și practice pentru oraș, poți găsi modelul tău favorit Opel pe cautimasina.ro.

Printre anunțurile cu vânzări de mașini noi sau second hand, pe cautimasina.ro vei găsi următoarele modele de la Opel: Adam, Agila, Ampera, Astra, Cascada, Combo, Corsa, Crossland, Frontera, Grandland, Gt, Insignia, Karl, Meriva, Mokka, Omega, Signum, Tigra, Tour, Vectra sau Zafira.

Citeste si...  Mercedes CLE Cabriolet dezvăluit complet în imagini oficiale

Cum găsești modelul de Opel potrivit pentru tine pe cautimasina.ro?

În primul rând, este foarte simplu să accesezi secțiunea Caută din site. Bifează ce model de la Opel te interesează sau descoperă-le pe toate. Completează an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului și cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare Opel disponibile în acel moment pe piața din România.

Pentru fiecare anunț pe care îl vei găsi pe cautimasina.ro, pe lângă descrierea tehnică a mașinii, vei putea afla și istoricul acesteia și vei putea analiza prețul, deprecierea și kilometrajul.

Pentru a fi convins că anunțul găsit sau modelul care te interesează este cel mai bun pentru tine, algoritmii noștri te ajută să vezi și ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vei cumpăra mașina potrivită pentru tine.

Tu ce model de la Opel cauți azi pe platforma cautimasina.ro?

Cautimasina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole

spot_img