Modelul prefert de la Nissan este pe cautimasina.ro

Istoria companiei japoneze Nissan începe în 1933, când la Yokohama se înfiinţează Jidosha – Seido Ltd., după reunirea dintre Nikon Sangyo Company şi Tobata Imono Company. Noua companie, condusă de Yoshisuke Aikawa, are ca scop fabricarea de automobile Datsun. Un an mai târziu, Nihon Sangyo devine proprietar unic al companiei şi îi schimbă numele în Nissan Motor Company Ldt.

 În 1935, primul autoturism Datsun iese de pe linia de fabricaţie a companiei din Yokohama, apoi începe producţia la scară mare a vehiculelor, camioanelor şi autobuzelor Nissan.

Anul 1951 este marcat de crearea modelului Patrol, tracţiune 4×4, cu 6 cilindri şi 85CP, care depăşea Jeep-ul american Willis prin puterea şi capacitatea sa de încărcare.

De-a lungul timpului, compania a avut multe reușite: modelul Nissan Sunny a fost declarat, în 1973, automobilul cu cel mai mic consum de combustibil iar în 993, Micra devine Maşina Anului în Europa. Tot în 1993, Nissan Motor începe producţia unui nou model 4×4 pentru piaţa europeană, Terrano II, care are mare succes pe plan mondial.

Automobilele Nissan sunt prezente pe piaţa auto din România, din ianuarie 2003, timp în care au fost lansate în ţara noastră modele de oraş, crossover, 4×4, modele sport.

Iată ce modele Nissan poți găsi pe cautimasina.ro: 350z, 370z, Almera, Altima, Cube, Evalia, Gt-R, Interstar, Juke, Leaf, Maxima, Micra, Murano, Navara, Note, Nv200, Nv300, Pathfinder, Patrol, Primastar, Primera, Pulsar, Qashqai, Terrano, Tiida, X-Trail.

Cum găsești modelul de Nissan potrivit pentru tine pe cautimasina.ro?

Accesează secțiunea Caută din site și bifează ce model de la Nissan te interesează sau descoperă-le pe toate. Completează an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului și cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare Nissan disponibile în acel moment.

Citeste si...  Stellantis le cere angajaților să lucreze ca șoferi de camion pentru a livra mașini

Pentru fiecare anunț pe care îl vei găsi pe cautimasina.ro, pe lângă descrierea tehnică a mașinii, vei putea afla și istoricul acesteia și vei putea analiza prețul, deprecierea și kilometrajul.

Pentru a fi convins că anunțul găsit sau modelul care te interesează este cel mai bun pentru tine, algoritmii noștri te ajută să vezi și ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a fi sigur că vei cumpăra autoturismul care îți va îndeplini toate necesitățile.

Tu ce model de la Nissan cauți azi pe platforma cautimasina.ro?

Cautimasina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole

spot_img