Mobexpert, deținut de Dan Șucu, și dezvoltatorul imobiliar Redport Capital, controlat de avocatul Cosmin Savu-Cristescu, investesc 150 de milioane de euro într-un proiect rezidențial din zona Străulești

Grupul Mobexpert, deținut de omul de afaceri Dan Șucu, și dezvoltatorul imobiliar Redport Capital, controlat de avocatul Cosmin Savu-Cristescu, anunță că vor investi 150 de milioane de euro într-un proiect rezidențial din zona Străulești (lângă Petrom City) intitulat Infinity Nord.
Proiectul Infinity Nord se întinde pe un teren de 44.000 de metri pătrați, având o suprafață totală construibilă de 125.000 mp. Cele patru faze ale proiectului cuprind un număr total de 1.250 de apartamente, spații de retail, facilități medicale și de educație, precum și 1.500 de locuri de parcare.
Dezvoltatorii au prevăzut demararea construcției în toamna acestui an, întregul ansamblu urmând a fi livrat în patru faze, cu dată de finalizare anul 2030.
Conceptul este realizat împreună cu renumita casă de arhitectură londoneză Design International.
 
„Am crezut de la început în potențialul de reconversie a zonei și am redat toate calitățile sale într-un proiect rezidențial matur, sustenabil și de anvergură, capabil să răspundă generațiilor actuale și viitoare de locuitori. Avem convingerea că, prin viziunea noastră și strategia de dezvoltare pe termen lung, Infinity Nord va fi o zonă premium de locuit, dar mai mult decât atât, o destinație pentru nordul Capitalei”, a declarat Dan Șucu, fondator și acționar al grupului Mobexpert.

Grupul Redport a fost fondat în 2016 de către avocatul Cosmin Savu-Cristescu. Compania a finalizat până în prezent proiectele The Level Apartments I și The Level Apartments II, însumând 175 de apartamente în urma unor investiții de 16 milioane de euro.
Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi proiectează și fabrică mobilier, pe care apoi îl vinde în propriile magazine de retail. Recent, prin Mobexpert Homes, Grupul investeste masiv in dezvoltari imobiliare pe nivelul mediu-superior al pieţii.

Citeste si...  Care sunt avantajele și dezavantajele atunci când vrei să cumperi o mașină nouă sau una la mâna a doua

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img