Mironică, Ioana Cosma şi alţi jurnalişti, daţi afară de la postul de sport al Pro TV

Conducerea Pro TV renunţă la emisiunea Ora exactă în Sport, emisiunea de sport difuzată pe Pro Arena, fostul Pro X şi Sport.ro, începând din 6 februarie.

Mai mult, întreaga echipă care se ocupa de emisiune a fost concediată. Unul dintre moderatori, Ioana Cosma, 48 de ani, nu va mai lucra la postul TV, anunţă GSP.ro. Lui Mihai Mironică, alt moderator, 49 de ani, i s-a propus să rămână doar comentator, dar acesta nu a comunicat încă decizia, mai scrie GSP.

Conform surselor GSP, Ioanei Cosma i s-a propus să rămână editor la jurnal, dar a refuzat.

Ioana Cosma, Mihăiţă Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiţă, Robert Zamfirescu şi Leo Badea au fost daţi afară. În plus, Ionuţ Coandă, şeful departamentului sport, şi-a dat demisia.

Informaţia a fost confirmată de producătorul emisiunii, Leo Badea.

articolul pe larg, în Pagina de Media

Citeste si...  Sportivii şi antrenorii cu performanţe, premiaţi de CJ Olt. Bugetul de premiere depăşeşte 120.000 lei

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img