Mircea Lucescu se retrage din fotbal. „Totul are un început și un sfârșit”

Dinamo, sub conducerea lui Mircea Lucescu, a pierdut vineri în fața rivalei Shakhtior Donețk cu 1-0, ducându-i pe elevii lui Lucescu pe locul 7 în campionat, cu 4 meciuri consecutive fără victorie, din care 3 înfrângeri.

După meci, Mircea Lucescu, în vârstă de 78 de ani, și-a anunțat demisia din funcția de antrenor al lui Dinamo Kiev și a anunțat că, de această dată își încheie și cariera de antrenor.

„Am dăruit 15 ani fotbalului din Ucraina. Am decis să-mi închei cariera”, a spus venerabilul antrenor român la conferința de presă de după meci.

„Nu vreau să vorbesc despre meciul de astăzi. Vreau să spun că am dăruit 15 ani fotbalului din Ucraina. Odată cu asta, am decis să-mi închei cariera. Acesta a fost ultimul meci.

Mi-am luat rămas bun de la jucătorii mei, de la jucătorii lui Shakhtiar. Vă mulțumesc tuturor. Mi-aș fi dorit să termin altfel, dar totul are un sfârșit – cariera mea în fotbal, dragostea și viața. Totul are un început și un sfârșit”, a spus Lucescu, citat de publicația online ucraineană sport.ua.

Citeste si...  În parcurile din Sectorul 2, iarba va fi tunsă cu ajutorul unui roboțel simpatic. Se caută nume pentru el

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img