Ministerul Educaţiei a publicat lista școlilor care folosesc de luni catalogul electronic

Ministerul Educaţiei a publicat, vineri, lista unităţilor care vor folosi, în anul şcolar 2023 – 2024, catalogul electronic. Numărul acestora este cu peste 400 mai mare decât anul trecut.

”A fost publicată lista unităţilor de învăţământ care fac parte din Programul privind implementarea catalogului electronic în şcoli-pilot”, anunţă, vineri, Ministerul Educaţiei.

Instituţia precizează că numărul şcolilor care vor folosi catalogul electronic în cadrul programului a crescut de la 742 la 1,156.

Potrivit Ordinului privind implementarea catalogului electronic în şcoli-pilot, unităţile de învăţământ asigură prin contractele încheiate cu furnizorii programelor/serviciilor de catalog electronic siguranţa datelor cu caracter personal, au obligaţia de a respecta toate prevederile aprobate prin Ordinul Ministrului Educaţiei nr. 3.896 din 28.03.2023 privind standardele tehnice minime necesare pentru utilizarea catalogului electronic în şcolile pilot şi aigură din bugetul propriu sau din fonduri proprii, după caz, achiziţionarea programelor/serviciilor de catalog electronic, fiind interzisă solicitarea achitării acestor servicii de către elevi sau reprezentanţii legali ai acestora.

Citeste si...  Consiliul General al Municipiului București și-a dat acordul ca parcul din fața Ateneului Român să se numească „Grădina Mariana Nicolesco”

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img