Milioane de euro, politică, explozii cu mulți oameni morți la Crevedia: Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, va candida pentru un nou mandat. Doldurea e tatăl patronului/administrator al firmei Flagas SRL care deține depozitul de GPL explodat în august 2023 în Crevedia, eveniment soldat cu 6 morți și 46 de răniți.

La momentul scandalului de la Crevedia, Ion Doldurea anunța că se suspendă din toate funcțiile politice. Deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu, prim-vicepreşedinte al PSD Caracal, a declarat vineri că „domnul primar este membru PSD şi nu şi-a pierdut niciodată calitatea de membru PSD”.

”A luat o decizie unilaterală de a se autosuspenda din toate funcţiile deţinute în PSD Caracal şi PSD Olt, iar decizia unilaterală de a reveni îi aparţine în totalitate şi când va fi momentul o va anunţa, cu aceeaşi stimă şi principialitate cum v-a răspuns acum la întrebare. Şi faptul că v-a răspuns onest că va candida este rodul discuţiilor pe care le-am avut în interiorul organizaţiei şi se bucură de întreaga susţinere a colegilor noştri din PSD Caracal, din PSD Olt şi cred că şi din PSD naţional”, a afirmat Chesnoiu.

Citeste si...  Rafila cere compensare a vaccinurilor anti-HPV pentru femeile cu vârste între 18 şi 45 de ani

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img