Miercuri, un biciclist a fost lovit de tramvai în Sectorul 5 al Capitalei

Un biciclist a fost implicat într-un accident în Sectorul 5 al Bucureștiului, în jurul orei 15:00, miercuri. Potrivit STB, rutele tramvaielor 11, 23 și 32 au fost deviate, iar o linie navetă de autobuz a fost creată pentru a înlocui serviciul de transport suspendat.

Om cu bicicletă lovit de tramvai, nu știu gravitatea accidentului, zona liberty center bucurești. Se circulă îngreunat, a declarat F.P.

La ora 15:05, STB a postat un anunț pe Twitter în care informa că:

Liniile 11, 23 și 32 – blocate pe Calea Rahovei, după stația Șos. Progresului, pe sensul spre depoul Alexandria. Cauza: eveniment de circulație. Tramvaiele circulă deviat.

STB a postat un alt anunț pe Twitter la ora 15:26, menționând că tramvaiele 11, 23 și 32 își continuă circulația pe trasee deviate.

Pentru preluarea fluxului de călători de pe traseul liniei 32, se va înființa o linie navetă de autobuz, cu traseul între Depoul Alexandria și Piața Unirii.

După acest accident, individul care se afla pe bicicletă a suferit răni și a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale adecvate. Polițiștii de circulație au sosit la locul incidentului în grabă și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs evenimentul rutier, conform informațiilor de pe infotraficromania.ro.

Citeste si...  De ce greva magistraților, deghizată în „protest”, este ilegală

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img