Medalie de aur pentru David Popovici la Campionatul Naţional în bazin de 25 de metri de la Otopeni

David Popovici a câştigat o primă medalie de aur la Campionatul Naţional în bazin de 25 de metri de la Otopeni. El s-a impus la 100 de metri liber, conform CS Dinamo.

Elevul antrenorului Adrian Rădulescu va aborda câte o probă în fiecare zi din cele patru de concurs, astfel: 100 m liber (joi), 200 m liber (vineri), 100 m mixt (sâmbătă) şi 50 m liber (duminică).

La ediţia anterioară a Campionatului European în bazin de 25 de metri (Kazan – 2021), David Popovici a câştigat medalia de aur la proba de 200 de metri liber.

Campionatul Naţional de înot de la Otopeni este o competiţie test în vederea Campionatului European în bazin de 25 de metri, programat luna viitoare (5-10 decembrie), la Otopeni.

Citeste si...  Au fost prinşi hoţii care au spart casieria Primăriei Slatina

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img