Marcel Boloş: E-factura este un instrument în care am mare încredere că va consolida eforturile noastre de a proteja bugetul public / O metodă prin care ne asigurăm că tranzacţiile nu sunt supuse manipulărilor frauduloase

”E-factura este un instrument în care am mare încredere că va consolida eforturile noastre de a proteja bugetul public şi de a asigura o concurenţă echitabilă între contribuabili. Este o metodă prin care ne asigurăm că tranzacţiile respectă reglementările fiscale şi nu sunt supuse manipulărilor frauduloase”, a scris, marţis eară, pe Facebook, ministrul Finanţelor.

Marcel Boloş precizează că, prin impunerea facturării electronice, ”eliminăm riscul utilizării facturilor false sau duplicate, deoarece fiecare tranzacţie este înregistrată în mod unic”.

Ministrul a distribuit pen Facebook Ghidul realizat de specialiştii ministerului şi care răspunde tuturor întrebărilor primite de-a lungul timpului.

 

 

Citeste si...  Reprezentanţii Fermei Dacilor, mesaj în urma incendiului devastator: Au murit oameni pe care îi iubim cu tot sufletul. Aşteptăm cu nerăbdare investigaţiile autorităţilor pentru un răspuns şi din primul moment colaborăm cu ele pentru a-l găsi

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img