Mai multe persoane care erau la o petrecere, în Râmnicu Vâlcea, la spital cu stări de rău (UPDATE)

UPDATE: Potrivit publicaţiei locale, indiscret.ro, este vorba despre 16 tineri cu vârste între 22-25 de ani din Prahova, care se aflau la o petrecere la Restaurant Ramada din Râmnicu Vâlcea. Ei au ajuns sâmbătă seara la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea din cauza intoxicațiilor cu substanțe psihoactive.

Surse din spital au declarat că aceștia ar fi consumat prăjituri olandeze care conțineau marijuana și pe care ei le-au adus la petrecere.


ŞTIREA INIŢIALĂ: Mai multe persoane care se aflau la o petrecere, la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, au ajuns la spital acuzând stări de rău.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe SMURD şi SAJ. Este vorba de 14 persoane care au ajuns la spital, de la petrecere: 6 persoane transportate de ambulanţe SAJ la spital, 2 persoane transportate de SMURD Vâlcea şi 6 sau prezentat singure la spital.

„În această seară, paramedicii SMURD au fost solicitați să intervină în Rm. Vâlcea – Zona Centrală la o locație cu profil de alimentație publică pentru acordarea de îngrijiri medicale mai multor persoane care acuzau stare de rău. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și SAJ cu personalul aferent unde au constatat că cele sesizate la 112 se confirmă, persoanele în cauza acuzând cefalee, stări de vomă și dureri abdominale”, transmite ISU Vâlcea.

O anchetă a fost deschisă de poliţişti.

„La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 20:20, Poliția  municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din municipiu, mai multe persoane acuză stări de rău.

Citeste si...  Tânăr din Brebeni, cu permisul suspendat, prins de poliţişti la volanul unei maşini

Din primele verificări efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că, în incinta restaurantului se desfășura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău.

La spital au ajuns mai multe persoane, în vederea efectuării de investigații medicale amănunțite.

În continuare, polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Vâlcea.

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img