Ludovic Orban mandatat să inițieze discuții pentru o alianță de centru-dreapta cu USR și PMP

Consiliul Național al Forța Dreptei a anunțat decizia de a iniția demersurile pentru formarea unei alianțe politice de centru-dreapta, ca răspuns la situația actuală a guvernării PSD-PNL. Această mișcare vine ca o alternativă la ceea ce Forța Dreptei inclusiv Ludovic Orban numește “coaliția trădării românilor”, având ca scop principal oferirea unei soluții politice diferite pentru România.

În cadrul acestei reuniuni, președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a primit mandatul de a iniția discuții oficiale cu liderii USR și PMP pentru constituirea acestei alianțe, având în vedere alegerile din 2024. Aceasta vine ca o confirmare a intențiilor partidului de a consolida forțele de centru-dreapta într-un moment crucial pentru politica românească.

Ludovic Orban

Pe lângă aceasta, Consiliul Național a aprobat și echipa care va fi responsabilă de discuțiile cu potențialii parteneri ai alianței. Echipa, desemnată de Biroul Politic Național, va avea sarcina de a purta discuții aprofundate cu toate părțile interesate pentru a asigura o bază solidă pentru noua construcție politică.

Forța Dreptei și-a manifestat încrederea că această inițiativă va atrage sprijinul societății civile, mediului de afaceri și altor structuri asociative reprezentative pentru cetățenii activi din România. Partidul crede că o alianță de centru-dreapta va canaliza energiile pozitive din societate și va contribui la consolidarea unei alternative politice puternice în fața actualului context guvernamental.

Citeste si...  Sergiu, iubitul fetei ucise în Mangalia de prietena sa, ar fi fost motivul crimei

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img