Luare de ostatici într-o cafenea din Olanda. Circa 150 de persoane au fost evacuate

Mai multe persoane au fost luate ostatici într-o cafenea din oraşul olandez Ede la est de Utrecht, a anunţat sâmbătă un purtător de cuvânt al autorităţilor municipale.

Luare de ostatici într-o cafenea din Olanda.

UPDATE: Toate persoanele care au fost luate ostatici într-un oraş din Olanda au fost eliberate, iar suspectul a fost arestat, a anunţat poliţia olandeză.

Știrea inițială:

Un larg contingent de poliţie a încercuit zona din centrul oraşului, potrivit media olandeze. Nu se cunoaşte exact numărul de ostatici, media locale evocând între patru şi cinci persoane.

UPDATE: Trei ostatici au fost eliberați, dar „situația nu s-a încheiat încă”, a anunţat poliţia. Este vorba de trei tineri, care au fost duşi către unități speciale de poliție. Polițiștii subliniază că încă există o amenințare și mai multe persoane sunt încă înăuntru

Potrivit poliţiei, circa 150 de persoane au fost evacuate.

„Vedem că sunt multe întrebări asupra motivaţiei. Deocamdată, nimic nu arată că este vorba de un atac terorist”, a adăugat poliţia locală pe reţeaua socială X.

Poliţia le-a cerut oamenilor să evite deplasările în centrul oraşului, care este situat nu departe de Arnhem.

Serviciile feroviare din zona afectată au fost anulate.

Citeste si...  Fostul președinte Barack Obama a primit interdicție în Rusia. Sute de americani au intrat în vizorul Kremlinului

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img