LIVE VIDEO | Declaraţii comune ale preşedinţilor Zelenski şi Iohannis, după întâlnirea bilaterală

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, şi cel al României, Klaus Iohannis, susţin declaraţii de presă comune, după vizita liderului ucrainean în ţara noastră.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns, în jurul prânzului, la Bucureşti. El a fost întâmpinat la aeroport de ministrul de Externe, Luminiţa Odobescu.

Zelenski anunţă că se va discuta şi despre ”continuarea cooperării în materie de securitate, dezvoltarea aviaţiei şi a altor coaliţii, consolidarea apărării aeriene a Ucrainei, arhitectura de securitate a Mării Negre şi relaţiile noastre cu partenerii”.

”România este un prieten care ne-a venit în ajutor în cea mai întunecată zi a noastră şi al cărui sprijin se întăreşte cu timpul. Sunt sigur că această vizită va fi benefică pentru ambele naţiuni”, a mai scris Zelenski.

Declaraţii video:

 

Citeste si...  Se aşteaptă o Hotărâre de Guvern pentru reluarea construcţiei la Sala Polivalentă Slatina

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img