LIFE Group, care deține lanțul de clinici stomatologice Life Dental Spa, va investi peste 4 milioane de euro pentru cel puțin 15 clinici, în Bucureşti şi alte oraşe

LIFE Group, companie care deține lanțul de clinici stomatologice Life Dental Spa, anunță că pregătește investiții de peste 4 milioane euro pentru deschiderea a 15 noi clinici, atât stomatologice, cât și de medicină regenerativă. În București va fi inaugurat primul complex multifuncțional, investiție ce depășește 1 milion de euro.
Valoarea totală a investițiilor din perioada următoare depășește 4 milioane de euro și cuprinde investițiile în cel puțin 10 noi clinici dentare și cel puțin patru noi locații „Life Beauty”, la nivelul întregii țări, dar și o clinică multi-funcțiune, ce deservește atât componentei de tratamente dentare, cât și de beauty, psihoterapie, kinetoterapie, anti-aging sau de nutriție.
Toate proiectele de investiții sunt realizate în regim de parteneriat, cu investitori strategici, antreprenori care doresc să investească alături de LIFE Group într-un concept nou pentru piața din România, ce vizează dezvoltarea unor clinici ce au ca scop îmbunătățirea generală a stării de sănătate, în jurul unui nou concept de „medicină regenerativă”, arată compania într-un comunicat de presă.
„Suntem în plin proces de dezvoltare a noilor concepte multifuncționale pe care le vom integra sub forma unor clinici de medicină regenerativă. Practic, pe lângă business-ul de clinici dentare Life Dental Spa, ne vom extinde portofoliul de servicii cu locații care vor integra un nou concept sub numele de <Life Beauty>, cu servicii de psihoterapie, kinetoterapie, anti-aging și nutriție. Focusul nostru din perioada următoare va fi tot mai mult pe parteneriate și pe francize, în vederea deschiderii de noi clinici multifuncționale, întrucât cererea pentru astfel de servicii a crescut într-un ritm accelerat”, spune Ștefan Obreja, CEO LIFE Group.
Pe harta locațiilor pentru noi investiții în clinici dentare, de beauty sau cele care vor dispune și de întreg pachetul de servicii de medicină regenerativă se numără cel puțin trei unități în București, respectiv câte una în Constanța, Timișoara, Târgu Jiu, Craiova, dar și în alte orașe din țară.
„Avem semnate deja parteneriate pentru cel puțin 10 locații de clinici dentare și încă patru dintre acestea vor purta sigla <Life Beauty>, concept pentru care ne dorim să inaugurăm o primă locație până la finalul acestui an. Suntem în discuții avansate și pentru alte locații în țară, iar planul nostru este să ajungem în cât mai multe orașe cu peste 100.000 de locuitori”, a adăugat Ștefan Obreja.
Grupul de firme a semnat recent un parteneriat pentru deschiderea unei noi locații în București, în zona Tineretului, pentru o clinică de medicină regenerativă, ce va cuprinde atât conceptul de tratament dentar, cu cele de beauty, psihoterapie, kinetoterapie, anti-aging dar și nutriție.
Valoarea totală a investiției depășește 1 milion de euro, iar LIFE Group deține aici un pachet de 51% din acțiunile viitoarei locații unice din România.
„Viitoarea clinică din zona Tineretului va avea o suprafață totală de peste 500 mp și va fi primul concept care va dispune de toate componentele pe care ne dorim să le oferim clienților noștri în perioada următoare. Lucrările din această locație sunt în plină desfășurare, iar o deschidere previzionăm în prima parte a anului viitor”, a încheiat Ștefan Obreja.
Bugetul de investiții pentru o clinică dentară sau regenerativă, pentru o locație în regim de parteneriat, pornește de la 20.000 de euro – reprezentând o participație minoritară din afacere – și poate ajunge până la 49% din business.
În perspectiva următorilor ani, LIFE Group țintește să ajungă la peste 100 de clinici stomatologice și de beauty la nivelul întregii țări, iar valoarea investițiilor ar putea depăși 10-15 milioane euro.

Citeste si...  Profitul trimestrial al Nissan a crescut de peste zece ori

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img