La Bistrița livezile de prun sunt înlocuite cu plantații de cannabis

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud au descoperit o cultură outdoor de canabis, în extravilanul unei comune din judeţul Bistriţa-Năsăud. Au fost reţinute două persoane bănuite, faţă de care judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, au efectuat în data de 22 septembrie trei percheziţii domiciliare într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului. În cadrul percheziţiilor, a fost descoperită o cultură outdoor de canabis, înfiinţată în scopul comercializării şi consumului propriu, în extravilanul unei comune din judeţul Bistriţa-Năsăud”, precizează Poliţia Română.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud au dispus reţinerea a două persoane bănuite, faţă de care judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Citeste si...  18 milioane de mici s-au mâncat de 1 Mai

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img