Judecătorul Gheorghe Stan de la CCR s-a însurat. Printre invitați, politicieni, magistrați și inculpați

Judecătorul Gheorghe Stan de la CCR s-a însurat, la 49 de ani și, potrivit unor surse PRESShub care au participat la eveniment, aleasa lui Stan este nepoata fostei judecătoare CCR Mona Pivniceru.

Evenimentul a avut loc în sâmbătă, la un restaurant de pe malul lacului Floreasca din București.

Fostul procuror, cunoscut public și ca Giani, este în prezent judecător la Curtea Constituțională, numit în funcție de Camera Deputaților în mandatul lui Liviu Dragnea.

Nași din partea miresei au fost judecătoarea Sabina Daniela Adomniței de la Curtea de Apel București și soțul acesteia, Cristian.

Cel din urmă așteaptă soluția definitivă într-un dosar de corupție unde la fond a fost condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu executare pentru fapte de corupție.

Naș din partea lui Gheorghe Stan a fost Viorel Cozma, patronul societății Conest Iași. Firma are mai multe contracte publice semnate cu Primăria condusă de Mihai Chirica.

Viorel Cozma a fost condamnat în urmă cu 14 ani pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune. La rândul său, primarul este dublu trimis în judecată în dosare penale de corupție.

Citește și: HHC. Percheziții în toată țara la comercianții de „vape”-uri ce ar conține cannabis sintetic

Capii din Justiție, invitați de bază

Au mai participat la nuntă procurorul general al României Alex Florin Florența, Bogdan Licu judecător la CCR, președintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) Daniel Gradinaru, judecătoarea de la instanța supremă Lia Savonea, procuroarea PG Mihaela Iorga Moraru.

Dintre politicieni, la nuntă a participat primarul Iașiului Mihai Chirica și fostul deputat PSD Florin Iordache. Primul are mai multe dosare penale deschise pe numele său, fiind chiar trimis în judecată de procurorii DNA.

Citeste si...  Dan Diaconescu scapă de arestul la domiciliu. Ce reguli trebuie să respecte sub control judiciar

Cel de-al doilea conduce Consiliul Legislativ.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Judecătorul Gheorghe Stan. Inquam Photos/George Călin

Parteneri

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img