Judecătorul Cristi Danileţ a câştigat un nou proces cu CSM

Judecătorul Cristi Danileţ a anunțat că a câştigat un nou proces cu CSM, în legătură cu excluderea sa din magistratură pentru două postări pe TikTok. Astfel, conspirația judecătorilor penali, prieteni cu Dragnea, Tăriceanu și alți politicieni infractori începe să își piardă din influență.

 

„Procesul cu TikTok. După ce în decembrie s-a stabilit că fapta nu a fost gravă, acum s-a stabilit definitiv că perioada în care am fost suspendat este recunoscută vechime în muncă”, a scris Danileţ, într-un mesaj pe Facebook.

Avocatul acestuia, Dumitru Dobrev, susţine că Danileţ a obţinut la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ca perioada în care a fost suspendat din funcţie, respectiv din decembrie 2021, să fie considerată vechime în muncă.

„L-am reprezentat ca avocat pe Cristi Danileţ într-unul dintre procesele cu CSM, în care a câştigat definitiv. Prin aceasta, Cristi Danileţ e repus în drepturi de ICCJ cu privire la vechimea în muncă. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal, a admis recursul împotriva sentinţei Curţii de Apel Cluj şi a anulat hotărârea CSM nr.1537/14.12.2021 prin care se dispunea suspendarea acestuia din funcţie începând cu data de 13.12.2021. Ca o consecinţă, ICCJ i-a recunoscut reclamantului vechimea în muncă şi în magistratură pentru perioada în care a produs efecte hotărârea anulată”, spune avocatul.

Citeste si...  Nu strângeți pet-uri pentru că nu vor avea nicio valoare

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img