Jean Gavril și Dinu, conflict aprins cu un taximetrist! Le-a fost frică de moarte!

Jean Gavril și Dinu au trecut printr-o situație stânjenitoare, dar și potențial periculoasă, la America Express! Aceștia s-au certat cu un taximetrist pe seama banilor. Ei nu aveau niciun ban ca să-l plătească, astfel că i-a lăsat în drum și au căutat pe altcineva care să-i ducă la destinație.

Jean Gavril și Dinu și frica de taximetristul cuțitar sau pistolar!

După ce au trecut proba sosului de tabasco, cei doi au întâlnit un taximetrist. Acesta a crezut că au bani, dar ei erau lefteri.

.„Zice 300 de pesos…După îi spun că a vorbit cu ăla la telefon. Noi când am intrat în mașină, prima chestie: „Nu avem bani” și nu știam cum să facem. A mai venit un tip, care îi traducea ăluia”, a povestit Jean Gavril.

„Și oricum, dacă se dădea jos, ce era? Ce o să ne faci că nu avem bani?”, a relatat Dinu.

„Frica mea era să nu aibă vreun cuțit, vreun pistol… Atunci chiar era o problemă”, a spus Jean Gavril.

„I-am spus să plecăm, că nu avem ce să-i facem, să-l lăsăm în pace. Ce nervi aveam. Cum să ne după undeva și după să ne și ceară bani?”, a mai spus Jean Gavril.

Jean Gavril și Dinu au găsit soluția salvatoare!

Jean Gavril și Dinu au dat în cele din urmă de un binevoitor, care a sunat un prieten și care i-a ajutat.

„S-a gândit omul să dea un telefon la un prieten, care știe foarte bine satul ăsta și vine în 2 minute. Ne-a mai zis unul azi să stăm două minute, că vine și am stat 10 minute”, a mărturisit Jean Gavril.

Citeste si...  Activități care pot stimula cu ușurință creativitatea unui preșcolar

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img