Ion Simion, proprietarul Confind, devine subcontractor pentru industria de armament

Antreprenorul Ioan Simion, proprietarul companiei Confind și al spitalului privat Sanconfind din Câmpina, vrea să intre în zona de producție de bunuri necesare forțelor armate și se asociază cu producătorul de armament Romarm, deținut de stat.

Confind: colaborare cu industria de echipament militar

În acest sens, Confind a investit 1,2 milioane de euro în achiziția unor echipamente. În prima fază, Confind va activa ca suncontractor în domeniul livrării de produse, echipamente și piese de schimb.

„Cred că afacerea va creşte în zona asta”, a declarat Simion.

Confind, firmă înființată în urmă cu 32 de ani, activează cu precădere în zona de echipamente petroliere. Printre clienții companiei se numără OMV, Petrom, Romgaz sau ExpertPetroleum.

Anul trecut, Confind a avut o cifră de afaceri de aproape 56 milioane de euro, față de 37,3 milioane de euro în 2021. Pentru acest an, compania previzionează un rulaj de 55,9 milioane de euro.

Descoperă și: SanConfind Câmpina: peste 50 de mii de pacienți tratați în primele 6 luni din 2023

SanConfind: avans de 10%

blank

Spitalul privat Sanconfind, deținut de Ion Simion și pus în funcțiune în urmă cu opt ani, are 58 de medici dintre care 27 angajaţi permanenţi şi restul colaboratori. Unul dintre avantajele spitalului este că oferă terapii de recuperare cu apă sărată.

Pentru acest an, Sanconfind estimează afaceri de 27 milioane de lei, faţă de 25 de milioane de lei în 2022, iar în anii următorii urmează să consemneze un avans anual de 10%.

Confind și Sanconfind au împreună 1.200 de angajaţi.

Citeste si...  Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Dorian Popa! Cere „Puşcărie obligatoriu 5 ani!”

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img