Incident la decolare pe aeroportul din Iaşi: Un avion Wizz Air a lovit o pasăre, pilotul luând decizia ca aparatul să revină la sol pentru verificări tehnice

Aeronava a fost verificată la sol, apoi a decolat către Italia.

 

Avionul a lovit pasărea în timpul procedurilor de decolare, pilotul hotărând ca aeronava să revină la sol pentru verificări tehnice.

 

Aeronava s-a rotit mai întâi de câteva ori deasupra Iaşiului, apoi a aterizat în condiţii normale pe aeroportul din Iaşi.

 

În urma unor verificări tehnice a rezultat că avionul nu a suferit vreo defecţiune, astfel că aeronava a putut decola în jurul orei 20.50 către Bergamo.

 

”Se întâmplă astfel de incidente, dar din fericire nimeni nu a avut de suferit. Pilotul este cel care decide coborârea la sol în asemenea situaţii, lucru care s-a şi întâmplat. Avionul a decolat apoi fără probleme, în urma unor verficări tehnice la sol”, a declarat pentru News.ro, directorul Aeroportului Iaşi, Romeo Vatră.

Citeste si...  Virgil Popescu: Vă pot confirma că nici eu nu am primit acasă factura, în Turnu-Severin. Mă nelinişteşte treaba aceasta / Va trebui să finalizeze toată facturarea asta

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img