Incendiu la Spitalul Nicolae Robănescu din Capitală

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la un transformator aflat în curtea Spitalului Nicolae Robănescu, aflat în zona de Sud a Capitalei. Focul s-a extins şi la două autoturisme, anunţă ISU Bucureşti – Ilfov. 110 copii au fost transferați la spitalul Marie Curie din apropiere.

 

Potrivit sursei citate, incendiul se manifestă cu flacără violentă şi degajări de fum. 110 copii au fost evacuaţi din unitatea medicală.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un post trafo (transformator) cu propagare la două autoturisme în strada D. Minca (în curtea Spitalului Robanescu). Incendiul se manifestă cu flacără violentă şi degajări de fum, în acest moment acţionăm pentru localizarea acestuia şi limitarea propagării la spital. Spitalul a fost evacuat inclusiv copiii, aceştia au fost transferaţi la Marie Curie”, precizează ISU.

Incendiu la o fermă de vaci: 60 de vaci au fost salvate

Au fost alertate opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, descarcerarea, detaşamentul special de salvatori, CBRN, o autospecială cu azot şi două ambulante SMURD.

Citeste si...  George Soros predeă controlul afacerii fiului său Alexander Soros

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img