INCENDIU în apropierea unei păduri, în judeţul Argeş. Sunt afectate aproximativ trei hectare (FOTO)

Aproximativ trei hectare de vegetaţie uscată au fost cuprinse de un incendiu, luni după-amiază, în apropierea unei păduri, în judeţul Argeş.

Potrivit ISU Argeş, două echipaje de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș și Punctul de Lucru Tigveni, intervin cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și accesorii de primă intervenție pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în apropierea fondului forestier din localitatea Ciofrângeni, satul Lacurile. În sprijinul acestora se deplasează încă două echipaje de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Câmpulung cu o autospecială pentru stingerea incendiilor de pădure și mijloace de stingere specifice ale unor astfel de incendii.

„Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării, au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață mare de teren, în focare dispersate.

Până în momentul de față, a fost afectată o suprafață de teren de aproximativ 3 hectare, pompierii acționând pentru lichidarea ultimelor focare.

Totodată, prin intervenția operativă la fața locului, s-a reușit împiedicarea propagării flăcărilor la fondul forestier.

La fața locului acționează și personal al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității și nu este necesară intervenția echipajelor de la Detașamentele Pitești și Câmpulung, solicitate în sprijin”, transmite ISU Argeş.

Citeste si...  Impact între două autoutilitare, în Gorj. Trei persoane rănite (VIDEO)

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img