IMPACT MORTAL. Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea drumului

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Bucureşti, a murit după ce a itnrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un copac, aflat pe marginea drumului naţional DN 65A, în comuna  Putineiu, din Teleorman.

Potrivit poliţiştilor, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul București, într-o curbă la dreapta, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune frontală cu un copac aflat pe marginea DN 65A.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerei, o femeie în vârstă de 21 de ani, din județul Neamț.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de către polițiștii rutieri în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, transmite IPJ Teleorman.

Citeste si...  Un candidat PNL vrea înapoi banii cu care şi-a plătit locul de parlamentar

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img