Grupul Continental anunță că a investit aproximativ 600 de milioane de euro în fabrica de anvelope de la Timișoara, de la înființare până în prezent

Grupul Continental a investit aproximativ 600 de milioane de euro în fabrica de anvelope de la Timișoara din 1998 până în prezent, conform informațiilor făcute publice de companie. Numărul de angajați a trecut de 2.700.

Continental sărbătorește 25 de ani  de la înființarea fabricii de anvelope din Timișoara și marchează producerea anvelopei cu numărul 300 de milioane. În cei 25 de ani de activitate, Continental a investit peste 600 de milioane de euro și a angajat peste 2.700 de persoane în fabrica sa de anvelope din Timișoara, una din cele mai mari din Europa ale grupului.
„Cu cele 300 de milioane de anvelope produse la Timișoara am echipat echivalentul a aproximativ 75 de milioane de mașini din întreaga lume cu anvelope sigure și de calitate premium”, a declarat Matthieu Turlure, directorul fabricii de anvelope Continental din Timișoara.
Fabrica de anvelope Continental Timișoara este specializată în producția unei game de anvelope atât pentru echipare originală cât și pentru piața de înlocuire, inclusiv anvelope de ultra-înaltă performanță și anvelope pentru vehicule utilitare ușoare, cu dimensiuni cuprinse între 13 și 20 de țoli.
Fabrica din Timișoara vizează, de asemenea, o producție mai sustenabilă. Producătorul de anvelope spune că a investit până în prezent aproape 16 milioane de euro în proiecte sustenabile, pentru a reduce impactul fabricii asupra mediului înconjurător.

Citeste si...  Compania canadiană de servicii de securitate Avante achiziționează 55% din North Star Support Group, companie de management al riscurilor și de securitate cu sediul în România. Tranzacția se ridică la 1,3 milioane de euro

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img