Gerke Witteveen o înlocuiește pe Andreea Pipernea la conducerea NN Pensii

Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii începând din 9 octombrie 2023, anunță compania, într-un comunicat de presă. Gerke o înlocuiește pe Andreea Pipernea, care a condus NN Pensii în ultimii șase ani și care va urma noi oportunități profesionale și antreprenoriale în afara NN.
Gerke are o experiență de aproape 20 de ani în domeniul financiar. În ultimii șapte ani a deținut rolul de CFO al NN Asigurări de Viață și este membru al consiliului de administrație NN Asigurări din 2020. Totodată, a deținut rolul de vicepreședinte al Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) din 2017 până în prezent și este membru de board al Camerei de Comerț Româno-Olandeze (NRCC).
„Mai departe, în rolul de CEO al NN Pensii, voi continua dezvoltarea excelenței operaționale a companiei și consolidarea strategiei de investiții prin care susținem peste 2 milioane de români să economisească pentru pensie prin Pilonul II. În următorii ani, atenția se va concentra asupra politicilor sustenabile de investiții aliniate standardelor ESG – Environmental, Social, Governance. O prioritate importantă va fi și accelerarea digitalizării pentru a oferi participanților o experiență simplă și rapidă în interacțiunea cu pensia lor privată obligatorie”, a spus Gerke Witteveen.

Citeste si...  Schimbări în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img