Gazi Demirel și-a găsit rudele sub dărâmături! Tragicul curemur din Turcia le-a curmat viața!

Cântărețul Gazi Demirel suferă enorm zilele acestea! Una din rudele sale a murit în timpul cutremurului care a avu loc în Turcia. Soția nepotului său din partea surorii a murit la doar 27 de ani! Ea a murit făcând o faptă eroică! S-a pus drept scut pentru a-și proteja cei trei copii. Copiii au scăpat cu viață, însă unuia dintre băieței, de 5 ani, i-a fost amputat picioarele!

„Casele lor au fost dărâmate. Sora mea și familia au fost găsiți sub ruine cu răni. Din păcate, soția unui nepot a fost găsită fără viață, pentru că și-a apărat cei trei copii. I-a pus pe cei trei copii sub ea, ca să-i protejeze, dar din păcate ea a murit, iar unul dintre copii și-a pierdut picioarele.”, a spus Gazi Demirel

După dureroasa pierdere, Gazi cere ajutorul statului român pentru cetățenii turci care au pierdut tot în cutremur.

„Sufletul nostru plânge cu sânge în continuu și am o mare rugăminte la autoritățile române. (…) Oameni buni care conduceți țara mea frumoasă, dacă se poate să mai lăsați să vină aici oamenii turci care au rămas fprp casă și stau pe străzi. E frig acolo, plouă, ninge. Îi lăsăm așa să moară?”, a transmis, în lacrimi, artistul.

Citeste si...  Cum pot cântarele cu platformă să îmbunătățească fluxul de lucru în producție

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img