Gabriela Cristea, vizită fulgerătoare la stomatolog! Vezi ce și-a pus!

Gabriela Cristea a mers la stomatolog, dorindu-și o schimbare permanentă! Ea a apelat la un aparat dentar invizibil și a menționat că are o mică dificultate de vorbire.

„Dragilor, mi-a montat aparatul dentar invizibil, da, acum am aparat dentar. Și nu se vede absolut deloc, am jumătate de oră de când l-am montat și ceea ce vă pot spune este că am mici dificultăți, dar am înțeles că astea se vor corija într-o zi, maxim două zile. Așa că vă rog clemență diseară la emisiune, dacă nu o să pot să vorbesc foarte repede. În rest totul este super ok, nu pot să vă spun că mă deranjează absolut nimic, ba din contră mă simt super confortabil.”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

Cum se simte Gabriela Cristea de la aparatul dentar

Gabriela Cristea a mărturisit că nu are durer și că trebuie să poarte aparatul dentar invizibil timp de nouă luni.

”O să văd cum o să fie cu mâncatul deoarece trebuie să-l scot. Este singurul moment când am voie să scot aparatul dentar. În rest peste nouă luni de zile, fix de ziua mea îmi voi face cadou un zâmbet perfect. Am mici dificultăți de vorbire. A durat 40 de minute să-mi monteze. Efectiv nu se vede. Dacă nu v-aș fi spus că mi-am pus aparat dentar cu siguranță nu v-ați fi dat seama. Pentru cei care se întreabă dacă doare, pot să vă spun că eu pot face comparație, am avut aparat dentar clasic pentru partea de jos, și este o diferență de la cer la pământ. Nu doare absolut doar.”, a mai scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Citeste si...  Cristian Pistol, şeful CNAIR: Două noi spaţii de servicii moderne sunt deschise de astăzi pe A1!

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img