Gabriel Oprea a fost achitat definitiv de instanță în dosarul privind moartea polițistului Bogdan Gigină, la 8 ani de la producerea accidentului

​Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost achitat definitiv miercuri în procesul în care a fost judecat pentru ucidere din culpă în legătură cu accidentul rutier din octombrie 2015 care a dus la decesul poliţistului Bogdan Gigină. Decizia a fost luată de Curtea de Apel București după ce dosarul s-a plimbat ani de zile între instanțe.

Gabriel Oprea fusese achitat și în primă instanță – Tribunalul București.

Citește și: 6 milioane de euro pentru o rețea verde de transport în Timiș

Daune de 150.000 de euro pentru familia polițistului Bogdan Gigină

De asemenea, Petre Mazilu, administratorul firmei General MPM Impex SRL, responsabil cu execuţia unei lucrări la instalaţia subterană de gaze, care nu era semnalizată corespunzător pe strada pe care a avut loc accidentul, a fost condamnat la doi ani şi opt luni închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, fiind menținută decizia Tribunalului București.

Curtea de Apel București a decis ca Mazilu și firma acestuia să plătească familiei polițistului despăgubiri de aproximativ 150.000 de euro și 50.000 de lei.

Continuarea, pe Hotnews.ro!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO: Inquam Photos / George Călin

Citeste si...  Parcul Etnografic „Romulus Vuia” din Cluj-Napoca, inclus în ruta turistică a muzeelor în aer liber din România

Parteneri

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img