Fratele româncei moarte în accidentul din Italia, mesaj sfâșietor: ”O excursie atât de așteptată a devenit un blestem pentru noi”

Familia soților Ogrezeanu, care și-au pierdut viața în accidentul de lângă Veneția, este distrusă de tragedia care a lovit-o. Fratele Mihaelei Ogrezeanu a postat pe un site de socializare un mesaj sfâșietor. În rândurile pe care le-a scris despre această cumplită pierdere, bărbatul a vorbit și despre cât de mult aștepta familia Ogrezeanu vacanța în Italia.

Fratele Mihaelei Ogrezeanu a scris pentru apropiați câteva rânduri despre ce simte în aceste momente grele.

”Îmi cer scuze că intervin atât de târziu, dar au fost motive întemeiate! Toți ați aflat deja de tragedie…Nu știam că o simplă clipă poate să doară atât de tare! Nu credeam că într-o simplă clipă poți pierde atât de mult! Rămas bun, surioara mea, nepoțelele mele dragi, cumnatul meu drag, care îmi erai ca un frate!! Dragii noștri prieteni, o să vă ținem la curent cu detaliile legate de înmormântare! Am intervenit așa de târziu, din cauza unor probleme bine întemeiate! Mulțumesc autorităților ce au promis că se implică în acest caz!”, a fost mesajul scris de Viorel Barbu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si...  Mașină parcată pe linia de tramvai în București. Traficul îngreunat zeci de minute

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img