Frank Loeffler este noul Director General al Roche România

Frank Loeffler a fost numit în poziţia de Director General al Roche România, începând cu 1 februarie 2023, urmându-i Claudiei Fleischer, care a condus activitatea de farmaceutice a afiliatului local al grupului Roche în ultimii doi ani. Claudia Fleischer a fost numită Director General al Roche Diagnostics Germania.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria farmaceutică, Frank Loeffler și-a început cariera în 2001 în cadrul departamentului comercial al Roche Germania. Începând cu 2011, a deţinut mai multe poziţii de conducere, cu responsabilităţi în activităţile de audit şi conformitate pentru afiliatele Roche din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia. Din noiembrie 2018, Frank a fost numit în poziţia de Director General al Roche East Africa, responsabil pentru activităţile grupului Roche în 10 ţări din regiune. Frank deţine o diplomă de licență în Administrarea Afacerilor de la Universitatea Cooperativă de Stat Baden-Württemberg, din Loerrach, Germania.

În noul său rol, Frank va continua să se concentreze pe misiunea Roche de a oferi mai multe beneficii pacienților și sectorului medical din România, mai rapid și cu costuri scăzute pentru societate. De asemenea, Frank va încuraja și facilita crearea de parteneriate cu un grup larg de părți interesate din industria farmaceutică, sectorul medical public și privat precum și autoritățile din domeniul medical pentru facilizarea accesului rapid al pacienților la cele mai noi inovații medicale.

Roche a fost fondată în 1897 în Basel, Elveţia, drept una dintre primele companii producătoare de medicamente originale la scară industrială.

Roche este prezent pe piața românească încă din perioada interbelică, redeschizând reprezentanța locală în anul 1992, urmând ca în anul 2005, grupul Roche să înființeze societatea comercială S.C. Roche România SRL care a preluat activitatea reprezentanței din București.

Citeste si...  Vodafone analizează opţiuni pentru subsidiara din Italia. Reuters: Printre variante ar fi o vânzare sau o societate mixtă

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img