Fotografii compromiţătoare cu Gigel Ştirbu aflat în vacanţă în Mexic, deţinute de Mario De Mezzo, publicate de presă

Trei fotografii în ipostaze compromiţătoare cu deputatul de Olt Gigel Știrbu, vicepreşedinte regional al PNL, aflat într-o vacanță în Mexic au fost publicate, de jurnaliştii de la Captura. Pozele ar fi ajuns în mass-media chiar din telefonul sau laptopul lui Mario De Mezzo.

Jurnaliştii arată că au intrat în posesia  un set de poze și două clipuri video, preluate aparent de pe un device personal care ar aparţine chiar prefectului Mario De Mezzo, protejatul lui Ştirbu.

„Imaginile au început recent să circule în mediile de presă și îl au ca protagonist pe prefect în ipostaze intime și cam bizare. Nu le publicăm din rațiuni etice.

Printre ele însă am găsit și trei fotografii cu vicepreședintele PNL, Gigel Știrbu, aflat într-o vacanță în Mexic. Pe acestea din urmă le publicăm mai jos. Deputatul Știrbu este protectorul politic al prefectului de Olt”, scrie Captura.

Nici Gigel Știrbu nu știe exact de unde provin.

„Mulțumesc pentru poze, nu le mai aveam! Sunt făcute acum aproape 20 de ani, prin 2004-2005, într-o vacanță în Mexic. Nu, nu mai știu cine le-a făcut. Telefoanele nu aveau camere atunci”, a declarat deputatul pentru sursa citată.

În perioada indicată, Gigel Știrbu, atunci o tânără speranță a politicii oltene, era numit subprefect de Olt, după preluarea puterii de către Alianța DA (PNL-PD). Până atunci coordonase TNL Olt.

Știrbu își asumă totodată susținerea pentru prefectul De Mezzo în frământările contemporane din partid: „Știți și dvs specificul județului. Acum sunt oareșce tulburări în viața politică, dar până acum domnea o liniște mormântală, toate matrapazlâcurile erau acoperite. În ultima perioadă însă prefectul deranjează, iar eu încurajez astfel de manifestări. Era un dolce farniente de ani de zile si când începi să deschizi gura, apar incidente (…)”.

De Mezzo vrea să sesizeze SRI

Prefectul Mario De Mezzo a declarat, pentru sursa citată, că este o imixtiune în viaţa sa intimă şi că va sesiza Serviciul Român de Informaţii (SRI).

„Mâine dimineață sesizez SRI, nu se poate, sunt demnitar! O asemenea imixtiune în viața intimă, prin spargerea mijloacelor personale, mi se pare o infracțiune extrem de gravă!”, a izbucnit prefectul de Olt când l-am întrebat cum și când i s-ar fi putut scurge informațiile personale. Și din ce aparat, mai exact.

El susţine că este vorba de fişiere vechi de aproximativ 10 ani.

„Aceste clipuri și fotografii sunt de mai bine de 10 ani pe computerul meu personal și pe un hard extern. Ambele sunt aproape mereu în posesia mea. Mă duc într-un control, de pildă, iau rucsăcelul cu mine. Probabil că cineva mi-a spart totuși laptopul, fiindcă hardul e partajat acolo”, crede Mario De Mezzo. Ocazii ar fi fost, adaugă el, când și-a mai lăsat computerul pe la birou sau partid.

Citeste si...  Scriitorul şi gazetarul sportiv Radu Cosaşu a încetat din viaţă

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img