Fotbalist transferat de o echipă de Liga 2 în schimbul a două containere metalice

Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, echipa din Liga a 2-a, l-a transferat pe atacantul Aziz Njoya Njifakue din Camerun, în vârstă de 27 de ani, care evolua anterior la CSM Lugoj, o echipă din Liga 4 Timiș. Ce face acest transfer cu adevărat neobișnuit este faptul că nu s-a făcut prin plăți tradiționale de transfer, ci printr-un schimb surprinzător: două containere metalice.

Viitorul Pandurii Târgu-Jiu a făcut anunțul oficial al transferului lui Aziz Njoya Njifakue, venind de la CSM Lugoj.

Echipa din Târgu-Jiu nu a achitat o sumă de transfer pentru serviciile atacantului camerunez, ci a oferit în schimb două containere metalice. În sezonul trecut, Aziz Njoya Njifakue a impresionat în Liga 4 Timiș și în Cupa României, reușind să marcheze 44 de goluri.

CSM Lugoj a transmis pe pagina lor de Facebook: „Pierdem numărul 9 al echipei, după ce a reușit să marcheze un număr impresionant de goluri. Acest lucru a atras atenția echipei de ligă a doua, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Astfel, considerăm că este în interesul tuturor părților implicate. Îi dorim succes atât echipei care l-a adus, cât și jucătorului. Clubul pierde un jucător, dar obține în schimb alte resurse importante”.

Un fan a întrebat cât au primit în schimb cei de la CSM Lugoj pentru acest transfer neobișnuit. Ei au răspuns în secțiunea de comentarii: „Clubul a primit două containere, pe care le vom folosi ca vestiare la noua bază de antrenament de la liceul Agricol”.

Ştirea deja face înconjurul lumii.

Citeste si...  Biciclist în vârstă de 83 de ani, mort după ce a fost acroşat de un autoturism condus de o tânără

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img