Fostul CEO al publicației americane Huffington Post intră în Consiliul de Administrație al Superbet

Jimmy Maymann, fostul CEO al publicației americane Huffington Post, intră în Consiliul de Administrație al Superbet Group, ocupând poziția de vice-președinte, potrivit unui comunicat de presă al Superbet.
Jimmy Maymann a avut anterior experiență pe poziții de conducere în diverse consilii de administrație și s-a implicat în mai multe business-uri specializate în crearea, dezvoltarea și transformarea unor companii din domenii precum tehnologie, media, servicii digitale, telecomunicații și ONG-uri.  
Din rolul său de investitor în startup-uri de tehnologie, el a ajutat la crearea a mai mult de zece companii. Cel mai relevant exemplu în acest sens îl reprezintă Goviral, o platformă online de conținut video co-fondată de Jimmy Maymann, care a fost achiziționată de către compania americană AOL în anul 2011.  
În prezent, Jimmy Maymann este președinte al startup-ului UNLive (platformă globală de conținut cultural),     TV2 Danemarca (media) și AirHelp Inc. (servicii de compensare a biletelor de transport aerian). De asemenea, el deține funcții non-executive în cadrul companiilor Telia AB (telecom), Pitzner Group (investiții comerciale) și The Maternity Foundation (ONG internațional). 

Citeste si...  BREAKING Grecii de la Hellenic Telecom au încheiat un memorandum pentru vânzarea Telekom România Mobile către o companie controlată de omul de afaceri Adrian Tomșa, care deține Prima TV

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img