Festivalul „Radu Şerban” la Caracal. Cântă Luminiţa Anghel şi Mihai Trăistariu

Ediţia cu numărul 22 a Festivalului de muzică ușoară „Radu Șerban” se desfăşoară, la finalul săptămânii, la Caracal. Capete de afiş sunt Luminiţa Anghel şi Mihai Trăistariu.

Pe 6 și 7 octombrie 2023 ne bucurăm de muzică de calitate la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului de muzică ușoară „Radu Șerban”, organizată de Primăria Caracal, alături de Consiliul Local și Centrul Cultural Municipal “Radu Șerban” Caracal.

„Timp de două zile, în incinta Teatrului Național vom ține pumnii participanților care s-au înscris în concurs și ne vom lăsa provocați de invitații speciali din fiecare seară. La această ediție ne bucurăm de prezența Luminiței Anghel și a lui Mihai Trăistariu. De asemenea, pe 7 octombrie, la ora 11.00, în foaierul Teatrului, publicistul Șerban Cionoff ne va vorbi, in memoriam, despre Radu Șerban”, transmite Centrul Cultural Municipal.

Biletele se pot achiziţiona de la Agenția Teatrului Național Caracal.

Program:

Marți-vineri: 10:00-12:00 şi 16:30-18:30

Sâmbăta: 10:00-14:00

Citeste si...  SCUMPIRI la carburanţi, în acest weekend

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img