Fechet: O nouă sesiune a programului Rabla Plus pentru persoane fizice va începe de joi/ Bugetul este de 72 milioane lei

Ministrul Mediului Mircea Fechet anunță că începând de joi, 23 noiembrie, AFM va deschide o nouă sesiune pentru programul Rabla Plus pentru autoturisme electrice și plug-in hybrid, pentru persoane fizice.
„Începând cu ziua de joi, prin AFM, vom deschide o nouă sesiune pentru Rabla Plus pentru autoturisme electrice și plug-in hybrid, pentru persoane fizice pentru că avem sume de bani rămase ca urmare a derulării a acestui progam”, a declarat Mircea Fechet, într-o conferință de presă.
Ministrul transmite că bugetul rămas este de 72,6 milioane lei, din care se vor putea finanța 1.500 de autoturisme electrice. Beneficiarii vor putea primi vouchere în valoare de până la 10.000 euro.
Acesta menționează că tot mai mulți români s-au înscris în program de la lansarea sa din 2016, când erau doar 39 de mașini, la 36.000 de autoturisme înscrise până în prezent.

Citeste si...  Compania românească de inginerie și tehnologie Simtel Team a investit 6 milioane de lei într-un spațiu logistic în Prahova. „Vom diminua timpii de transport și distanțele de livrare cu cel puțin 15%” / O clădire va găzdui producție de roboți industriali

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img