Fanii FCSB, coadă la casele de bilete, înaintea derby-ului cu Dinamo

Fanii FCSB-ului au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Națională, înaintea derby-ului cu Dinamo, din etapa cu numărul doi a SuperLigii, potrivit digisport.ro.

Meciul FCSB – Dinamo este programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf.

Sute de fani ai FCSB-ului au format o coadă în vecinătatea Arenei Naționale încă de la ora 9, deși casele de bilete s-au deschis abia la ora 11.

Până la ora 11, s-au strâns aproximativ o mie de persoane, iar coada se întindea până pe Bulevardul Basarabia, potrivit informațiilor Digi Sport.

La casele de bilete au ajuns și Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB, dar și Mihai Stoica, manager general la FCSB. Cei doi supervizează modul în care sunt vândute tichetele.

Vicecampioana României a stabilit o procedură specială pentru meciul cu Dinamo, având în vedere capacitatea scăzută a arenei Arcul de Triumf. Totodată, “roș-albaștrii” vor să evite ca fanii dinamoviști să cumpere bilete.

Prin urmare, fanii FCSB-ului își pot cumpăra maximum două bilete de persoană, în baza documentului de identitate.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • TRIBUNA 1 – 75 LEI
  • TRIBUNA 2 – 50 LEI

Stadionul Arcul de Triumf are o capacitate de 8.207 locuri, iar la vânzare vor fi scoase doar 7.500 de bilete.

Citeste si...  Încă şapte şcoli şi grădiniţe din Slatina vor avea panouri fotovoltaice din acest an

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img