Fă-te poliţist! IPJ Olt recrutează pentru şcolile de agenţi de poliţie de la Câmpina şi Cluj-Napoca

În perioada 18 octombrie – 5 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Olt va primi cereri de înscriere pentru două dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne. Candidații se pot încrie la o singură școală postliceală, iar locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune femei-bărbați.

Perioada aferentă desfășurării întregii sesiuni de recrutare este octombrie 2023 – februarie 2024, iar unitățile pentru care Serviciul Resurese Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt va realiza recrutarea de candidați sunt următoarele:

  1. Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina;
  2. Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Olt, fiind disponibile la link-ul:  https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2023/anunt-recrutare-candidati-scoala-de-agenti-de-politie-vasile-lascar-campina-si-scoala-de-agenti-de-politie-septimiu-muresan-cluj-napoca-sesiunea-octombrie-2023-februarie-2024.

Înscrierea se poate face inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, în baza cererii, ce va fi transmisă exclusiv online, la adresa de e-mail recrutare@ot.politiaromana.ro, în perioada stabilită pentru înscriere. Din momentul confirmării înscrierii, candidații se pot prezenta, conform programului indicat în anunț, pentru depunerea documentelor aferente dosarului de recrutare, până la data limită – 24 noiembrie 2023.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de înscriere și parcurgerea etapei de completare a dosarului de recrutare, sunt planificate examinarea psihologică (ce se va finaliza până la data de 24 noiembrie 2023), urmată de proba de evaluare a performanței fizice (în perioada 07-13 decembrie 2023), susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate ( 16 decembrie 2023, la sediul unităților de învățământ pentru care candidații au optat), iar la final, pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale, examinarea medicală (ce va avea loc în perioada 20 decembrie 2023 – 25 ianuarie 2024).

Citeste si...  Doi tineri din Olt, reţinuţi pentru că ar fi făcut acte sexuale explicite, într-o sală de jocuri din Piteşti (VIDEO)

De asemenea, detalii referitoare la sesiunea de recrutare la nivel național pot fi accesate gratuit la link-ul: https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img