Emisiunea „Reporter 24” din 25 septembrie | Invitat – George Smarandache, director Festivalul „Oltenii & Restu’ Lumii”

George Smarandache, directorul Festivalului „Oltenii & Restu’ Lumii”, a fost prezent seara trecută, la emisiunea „Reporter 24”, difuzată în direct la postul Olt Tv.

A fost trecut în revistă programul ediţiei din acest an a Festivalului „Oltenii & Restu’ Lumii”, cu accent pe evenimentele culturale. Totodată, George Smarandache a vorbit despre expoziţiile aflate în desfăşurare la Muzeul Judeţean, dar şi despre piesele de treatru care vor ajunge în faţa slătinenilor, în această vară.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici:

Din motive tehnice, festivalul de la Slatina a fost amânat cu o săptămână, perioada de desfășurare devenind astfel 29 septembrie-1 octombrie 2023.

Vama oltenească revine în acest an, fiind organizată în zona Podului Olt de la intrarea în Slatina.

Şi în acest an, se vor desfăşura concursuri de creaţie literară, epigrame pe teme date şi caricatură. Nici acum nu va lipsi Târgul Meşterilor Populari.

Festivalul umoristic se va desfășura în Parcul Tineretului, unde vor fi amenajate standuri cu vânzare de produse de artizanat, ii autentice, coșuri împletite din nuiele şi vase ceramice.

 

 

Citeste si...  Crimă într-o comună din Olt. Un bărbat şi-a ucis soţia

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img